Retur och reklamation

Vi på Yrkesgarderoben.se är stolta över att erbjuda arbetskläder och arbetsskor av högsta kvalitet till våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera produkter som uppfyller våra kunders krav och förväntningar. Om du av någon anledning behöver returnera en produkt eller göra en reklamation, läs igenom vår policy nedan.

Returer Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning från Yrkesgarderoben.se kan du göra en retur inom 14 dagar från inköpsdatumet. Returen ska ske i originalförpackningen och produkten ska vara i nyskick. Vid retur står kunden för fraktkostnaden.

Reklamationer Om en produkt du har köpt från Yrkesgarderoben.se inte uppfyller dina krav eller förväntningar kan du göra en reklamation inom 3 månader från inköpsdatumet. Vi förbehåller oss rätten att utvärdera produkten och bedöma om reklamationen är giltig. Vid godkänd reklamation har du som kund rätt att välja om du vill ha en ny produkt, en reparation eller återbetalning.

Garanti Vi erbjuder en garanti på våra produkter, förutsatt att de används enligt tillverkarens rekommendationer. Garantin gäller under en tidsperiod på 1 år från inköpsdatumet. Garantin täcker material- och tillverkningsfel. Skador på grund av normalt slitage omfattas inte av garantin.

Kontakta oss Om du behöver göra en retur eller reklamation, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@yrkesgarderoben.se. Vi hjälper dig gärna med din fråga eller begäran och strävar alltid efter att hitta en lösning som passar dig som kund.

svenska